A$yalı Kızlar D€M€T ~~$€LViN~~ HÜLYA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

A$yalı Kızlar D€M€T ~~$€LViN~~ HÜLYA


 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

  Kahverengi deniz yosunu Çorbası (Miyeok Guk)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
SelJunKi
Admin
SelJunKi


Mesaj Sayısı : 734
Kayıt tarihi : 22/08/10
Yaş : 44
Nerden : İstanbul

 Kahverengi deniz yosunu Çorbası (Miyeok Guk) Empty
MesajKonu: Kahverengi deniz yosunu Çorbası (Miyeok Guk)    Kahverengi deniz yosunu Çorbası (Miyeok Guk) Icon_minitimePaz Ağus. 22, 2010 4:00 am

 Kahverengi deniz yosunu Çorbası (Miyeok Guk) Icon_farao  Kahverengi deniz yosunu Çorbası (Miyeok Guk) I176677brownseaweedsoup

Malzemeler: 3-4 Porsiyon

Hazırlama - 20 dakika

35 gram kahverengi deniz yosunu (Miyeok) kurutulmuş

70 gram dilimlenmiş sığır sap

2 diş sarımsak, kıyılmış

3 yemek kaşığı soya sosu

3 yemek kaşığı susam yağı

4 bardak su

3 adet top karabiber

 Kahverengi deniz yosunu Çorbası (Miyeok Guk) I176678brownseaweedsoup

Hazırlık:

#1. 5 dakika boyunca soğuk suda kuru kahverengi deniz yosununu

yıkayın.

#2. Küçük parmak uzunlukları için makas ile deniz yosununu kesin.

#3. 2 yemek kaşığı susam yağı ve 3 adet top karabiberi et ile

harmanlayın.

Pişirme:

#1.Tencereyi ateşe koyun ve 20 saniye ısıtın içine 1 yk susam yağı

ekleyin ve dilimlenmiş kahverengi deniz yosununu koyup karıştırın.

#2. Sığır etlerinide üzerine ekleyin ve 3 dakika pişirdikten sonra

üzerine 4 su bardağı suyu ekleyip 10-15 dakika pişirin kıvamı etin

pişme durumuna göre ayarlayabilirsiniz.

#3.Soya sosu ve Sarmısağı tavada 2 dakika kavurun ve yemeğin

üzerine ekleyip karıştırın isteğe göre tuzda ekleyin ve yemeği sıcak
servis edin.

Afiyet olsun
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Kahverengi deniz yosunu Çorbası (Miyeok Guk)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ddeok Guk (Pirinç Keki Çorbası)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
A$yalı Kızlar D€M€T ~~$€LViN~~ HÜLYA :: Kore Mutfağı-
Buraya geçin: