Malzemeler:
* 12 tane kurutulmuş hamsi
* 100 gr sığır eti
* 1 fincan karışık deniz ürünleri
* 3 adet karides
* 3 adet meşe mantarı
* 1/3 fincan esmer suyosunu
* Yarım baş soğan
* 5 diş sarımsak
* 2.5 çay kaşığı acı kırmızı biber
* 2 tüp özel soon du bu sosu (balık ve salçalı bir sos)
* 2 kaşık balık sosu
* 2 adet yumurta
* Yeşil soğan
* Zeytin yağı
* Susam yağı
Yapılışı:
* 5 bardak suyu bir kaba dökün, hamsileri doğrayın
* Soğanı doğrayın, esmer suyosununu, meşe mantarını ve sarımsağı ayrı bir suda haşlayın.
* Pişen mantarları çıkarın ve doğrayın.
* Hamsilerin yanına koyun.
* Toprak bir kaba 2 kaşık zeytin yağı koyun.
* Eti doğrayın ve ocaktaki kaba kavrulması için koyun.
* Etler kavrulunca mantarları da ekleyin.
* Acı kırmızı biberi de ekleyin.
* 1 fincan karışık deniz ürünlerini ve karidesi ekleyin.
* Daha sonra balık sosundan 2 kaşık ekleyin.
* Başka bir kapta 2 tüp özel sosu kısık ateşte iyice eritin.
* Kaynadığı zaman yeşil soğanı ekleyin.
* Sosu etin olduğu kaba ekleyin.
*Yumurtayı kırın içine katın.
*Son olarak ta üstüne susam yağı serpin.
* Sıcak sıcak servis edin