A$yalı Kızlar D€M€T ~~$€LViN~~ HÜLYA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

A$yalı Kızlar D€M€T ~~$€LViN~~ HÜLYA


 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Soondubu Jjigae

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
SelJunKi
Admin
SelJunKi


Mesaj Sayısı : 734
Kayıt tarihi : 22/08/10
Yaş : 44
Nerden : İstanbul

Soondubu Jjigae Empty
MesajKonu: Soondubu Jjigae   Soondubu Jjigae Icon_minitimePaz Ağus. 22, 2010 4:58 am

Soondubu Jjigae Soondubu1777558

Malzemeler:

* 12 tane kurutulmuş hamsi

* 100 gr sığır eti

* 1 fincan karışık deniz ürünleri

* 3 adet karides

* 3 adet meşe mantarı

* 1/3 fincan esmer suyosunu

* Yarım baş soğan

* 5 diş sarımsak

* 2.5 çay kaşığı acı kırmızı biber

* 2 tüp özel soon du bu sosu (balık ve salçalı bir sos)

* 2 kaşık balık sosu

* 2 adet yumurta

* Yeşil soğan

* Zeytin yağı

* Susam yağı

Soondubu Jjigae 6a00d83452448269e201156


Yapılışı:

* 5 bardak suyu bir kaba dökün, hamsileri doğrayın

* Soğanı doğrayın, esmer suyosununu, meşe mantarını ve sarımsağı ayrı bir suda haşlayın.

* Pişen mantarları çıkarın ve doğrayın.

* Hamsilerin yanına koyun.

* Toprak bir kaba 2 kaşık zeytin yağı koyun.

* Eti doğrayın ve ocaktaki kaba kavrulması için koyun.

* Etler kavrulunca mantarları da ekleyin.

* Acı kırmızı biberi de ekleyin.

* 1 fincan karışık deniz ürünlerini ve karidesi ekleyin.

* Daha sonra balık sosundan 2 kaşık ekleyin.

* Başka bir kapta 2 tüp özel sosu kısık ateşte iyice eritin.

* Kaynadığı zaman yeşil soğanı ekleyin.

* Sosu etin olduğu kaba ekleyin.

*Yumurtayı kırın içine katın.

*Son olarak ta üstüne susam yağı serpin.

* Sıcak sıcak servis edin
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Soondubu Jjigae
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
A$yalı Kızlar D€M€T ~~$€LViN~~ HÜLYA :: Kore Mutfağı-
Buraya geçin: