A$yalı Kızlar D€M€T ~~$€LViN~~ HÜLYA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

A$yalı Kızlar D€M€T ~~$€LViN~~ HÜLYA


 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Yangbaechu Ssambap

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
SelJunKi
Admin
SelJunKi


Mesaj Sayısı : 734
Kayıt tarihi : 22/08/10
Yaş : 44
Nerden : İstanbul

Yangbaechu Ssambap Empty
MesajKonu: Yangbaechu Ssambap   Yangbaechu Ssambap Icon_minitimePaz Ağus. 22, 2010 4:18 am

Yangbaechu Ssambap Yangbaechussambap1

Malzemeler

600 gram beyaz lahana

(Gochujang) 1 fincan

100g dana kıyma

1 yemek kaşığı susam yağı

4 yemek kaşığı kore biberi

1 adet rendelenmiş armut

1 yemek kaşığı kahverengi şeker

2 yemek kaşığı bal


Kıyma marine için sos

1 çay kaşığı soya sosu

1 çay kaşığı kahverengi şeker

1 çay kaşığı kıyılmış sarımsak

1 tatlı kaşığı susam yağı

2 çay kaşığı kıyılmış yeşil arpacık soğan

Küçük top karabiber


Pişirme

Kıymayı tavaya koyun ve sos malzemesini hazırlayın ve sosu üzerine

döküp karıştıp 5 dakika kavurun.

Rendelenmiş armutuda koyun ve karıştırın pişirin.

Gochujang ekleyin 6 ila 10 dakika arası pişirin.

Susam yağı,bal ve şekeri ekleyin karıştırp altını söndürün.

Pirinci buharda pişirin.

Lahayı top halinde haşlayın haşlanınca üzerine soğuk su tutun ve

yaprakları tek tek ayırın.

Pirinci kıyma içine karıştırın ve rulo halinde lahaya sarın bizim

sarma gibi biraz pişirin ve servis edin.


Yangbaechu Ssambap Yangbaechussambap2

Çeviri : >>>SelJunKi<<<
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Yangbaechu Ssambap
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
A$yalı Kızlar D€M€T ~~$€LViN~~ HÜLYA :: Kore Mutfağı-
Buraya geçin: