Malzemeler 2 kişilik
50 gram havuç
80 gram soğan
40 gram kırmızı kırmızı biber
80 gram jambon füme
100 gram 100 gr yengeç sopa
3 yk domates sosu
1 yk Worcestershire sosu
4 yumurta
Bir tutam tuz
2 su bardağı pirinç
Kepek yağı
Domates sosu
Hazırlık
Tüm sebzeleri,yengeç sopa ve jambonu küp şeklinde doğrayın.
Pirinci yıkayın.
Pişirme
Wok tavaya yağı koyun ve üzerine pirinçleri koyun ve kavurun daha
sonra buharda bir süre kısık ateşte pişirin.
Diğer malzemelerin tümünü bir kase domates sosu ve bir yemek
kaşığı Worcestershire ekleyip karıştırın biraz daha pişirin kıvamı
kendiniz ayarlayın.
Ayrı bir tavaya yağ dökün ve yumurtaları kırıp omlet yapın tavanın
büyük olması gerekir çünki omlet büyük ve ince olmalı.
Pişirdiğiniz omleti büyük bir kaseye alın kenarları dışarı gelicek
şekilde ve içine iç malzemesini döküp üzerini örtün.
Daha sonra düz bir servis tabağı alıp kaseyi ters çevirin ve tabağın
içine koyun üzerini çapraz kesin ve sıcak servis yapın.
Afiyet olsun