Malzemeler
250 Gram sığır ön bacak eti bütün parça
28 Adet bıldırcın yumurtası
1 Adet beyaz turp
1 Adet soğan
1 Sap yeşil soğan
1 Çay kaşığı toz zencefil
2 Çay kaşığı toz kırmızı biber
1 Çay kaşığı tuz
2 Yemek kaşığı sirke
5 Bardak su
100 Ml soya sosu
4 Yemek kaşığı şeker
1 Adet yeşil biber
Pişirme
1.Tencereye 2 bardak haşlama suyunu koyun
2.Soya sosu ve şekeri ekleyin kaynatın
3.İçine bıldırcın yumurtaları,sığır eti ve diğer sebzeleri ekleyin
4. orta ısı üzerinde 30 dakika kaynatın her 3 dakikada bir karıştırın
5.Yaklaşık 1 saat soğumasını bekleyin
6. Bir tabakta servis yapın